iStripper - Special

Harem 'iStripper' programske potpore

 Buzdo


 Postignuća Ima li što ljepše od mlade zgodne žene, koja ima 'atribute' kojih se ne stidi pokazati. Nema. Dragi Bog podario je ženama više masnog tkiva i bolje ga rasopredio, tako da izgledaju ljupkije i dražesnije od muškog spola. Definitivno su toga svjesne te kad sjediš u kafiću u proljeće na 'Rivi', oko tebe paradiraju raznolike mini suknje, šorcevi, dugačke noge, razne vrste čarapa, štikle i 'ispupčeni' sadržaji u izazovnim majcama. Bolje ne može. U časopisima ima puno slika golišavih zgodnih žena, ili njihove slike možete pogledati na Internetu. Možete preuzeti takve slike da Vam radna površina na računalu bude lijepša, ili igrati na računalu neku sexy igru.

Ali već dugo egzistira na Internetu programska potpora firme 'Totem Core Limited' koja je prije više od petnaest godina razvila programsku porporu ' iStripper ' a omogućava da na vašoj radnoj površini, kao video uradak, plešu lijepe mlade žene, jedna ili više njih, umanjene ili povećane, više ili manje odjevene, ovisno o tome kako želite. Možete ih izabrati prema raznim kriterijima, od mršavih do bucmastih, plavokosih ili crvenokosih i slično. Ne samo da plešu, ili se ljuljaju na ljuljački 'obješene' za neki prozor, već mogu poslužiti kao čuvar zaslona (screensaver) kad računalo ne koristite.

A imaju jednu divnu osobinu koja je moguća samo na računalu. Cure koje ste preuzeli s ' iStripper ' sjedišta ne možete pozvati na kavu, ali se s Vama ne svađaju, rade samo ono što ste izabrali, a najvažnije je da nikad ne stare. Uz svaku od njih možete besplatno preuzeti set slika ili sexy video uradak, a svakodnevno se dodaju novi modeli, te se uvode nove osobitosti ove programske potpore. Razvijena je i verzija za mobitele. Od preuzetog seta slika napravljeni su reklamni izbornici, koji su ovdje prikazani, a koriste se na ovom sjedištu. Razlog izrade ovih izbornika je članstvo u 'Affiliate' programu firme, pa ako već stavljam reklame napraviti ću ih kako se meni sviđa. Ovdje su na okupu radi preglednosti, da meni bude lakše, i svaka slika mlade zgodne žene je spojnica prema ' iStripper ' sjedištu na njenu stranicu. Preuzmite ovu programsku potporu, nećete požaliti. Jedinstvena je u ovoj kategoriji.Citiranje ove stranice:
Radić, Drago. " Informatika " Split-Hrvatska.
{Datum pristupa}. <https://www.buzdo.com/1autor/datoteka>.
Copyright © by Drago Radić. Sva prava pridržana. | Odgovornost

 Početak
 Vrh  Buzdo