Početak

Odricanje od odgovornosti

 Idi na Hrvatsku Stranicu  Sjedište - polazna stranica

Uloženi su svi napori glede održavanja konzistentnosti podataka na ovom sjedištu, ali se ne jamči za točnost informacija na stranicama sjedišta. Informacije na ovom sjedištu mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Korištenje bilo informacija, materijala ili nečeg drugog na ovom sjedištu isključivo je na Vaš vlastiti rizik.

Ni u kojem slučaju autor nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu uključujući, bez ograničenja, neizravne ili posljedične štete ili gubitka, ili bilo kakav gubitak ili štetu nastalu gubitkom podataka ili profita, koji proizlaze iz korištenja sadržaja ovog sjedišta.

Svi sadržaji i informacije sjedišta "buzdo.com" i njegovih poddomena mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.


Spojnice prema drugim sjedištima

Na stranicama sjedišta pronaći ćete spojnice na druga sjedišta. Spojnice na druga sjedišta umetnute su zbog njihove korisnosti i kao znak poštovanja prema njihovim autorima, a ne kao ocjena i priznanje kakvoće njihovog sadržaja. Učiniti će se svi napori kako bi se osiguralo da spojnice ispravne, no ne preuzima se odgovornost za promjene koje su izvršili autori spojnicama povezanih sjedišta. Spojnice na druga sjedišta ne predstavljaju podršku ili preporuku za bilo koji materijal na njima ili bilo koje proizvode ili raspoložive usluge posredstvom prikazanih sadržaja na drugim sjedištima.

Ako ste došli do spoznaje da neka od spojnica nije ispravna, molim Vas da to prijavite autoru sjedišta.


Autorsko pravo (Copyright)

Autorska prava za bilo koji materijal izrađen od strane autora rezervirana su. Ovaj materijal se može slobodno koristiti i kopirati za obrazovne i druge nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da svaka reprodukcija podataka mora biti popraćena navodom da je izvor podataka sjedište (domena) "www.buzdo.com" ili jedan njegov dio (pod domena).

Za komercijalnu uporabu materijala sa sjedišta trebate dopuštenje autora.